Ο Διεθνής Διαγωνισμός  D-IOOC, που διεξάγεται υπό την προεδρία του Δρ. Αντόνιο  Λάουρο, ο οποίος τα δύο πρώτα χρόνια έχει επιτύχει αποτελέσματα ρεκόρ, μεταφέρεται στην περιοχή της Καμπανίας, στο υπέροχο Τσιλέντο και μετονομάζεται σε EVO-ΙOOC.  

Ήδη από την πρώτη του έκδοση, σύμφωνα με το WREVOO (Παγκόσμια Κατάταξη Εξαιρετικoύ Παρθένου Ελαιόλαδου) οργανισμό που έχει δημιουργηθεί για την προώθηση των καλύτερων ελαιολάδων παγκοσμίως, ο διαγωνισμός έχει συμπεριληφθεί, εξαιτίας της σπουδαιότητας του μεταξύ των πρώτων πέντε διεθνών διαγωνισμών που είναι αφιερωμένοι στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και είναι ο πρώτος στην Ιταλία.  

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 19 Μαΐου του 2018, σε συνεργασία με το Δήμο της Capaccio Paestum (Sa) και φιλοξενείται σε μια περιοχή που παράγει και εξάγει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλο τον κόσμο. 

Το Τσιλέντο είναι πατρίδα της γνωστής σε όλους  «μεσογειακής διατροφής» και έχει μια ιστορία γεωργικών προϊόντων διατροφής μεγάλου κύρους, συνδυάζοντας  την ομορφιά της ακτής, με διάσημα αρχαιολογικά πάρκα και παραλίες βραβευμένες με τη μπλε σημαία για την ομορφιά και καθαρότητα των νερών τους. 

Στόχος του διαγωνισμού είναι να συνδέσει το ελαιόλαδο με μια υγιεινή και σωστή διατροφή μέσω της απονομής των βραβείων για τα καλύτερα ελαιόλαδα και της διάδοσης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στους καταναλωτές, τους δυνητικούς εισαγωγείς και τα μέσα ενημέρωσης. 

Ένας διαγωνισμός με κανόνες απόλυτης αυστηρότητας, μια ομάδα αποτελούμενη από 20 κριτές από όλο τον κόσμο. 

Ο διαγωνισμός θα προσφέρει στις συμμετέχουσες εταιρείες την ευκαιρία να προωθήσουν τις διακρίσεις τους ενώ ταυτόχρονα οι λάτρεις του ελαιολάδου θα έχουν την ευκαιρία να «ζήσουν» από κοντά το περιβάλλον του διαγωνισμού. Μια διαδρομή γεμάτη εκπληκτικές και ευχάριστες στιγμές, θεματικά δείπνα, καθοδηγούμενες γευσιγνωσίες, σεμινάρια για το μάρκετινγκ, τις online πωλήσεις, τις στρατηγικές εξαγωγής και διασφάλισης του brand, δείπνο gala  και τελετή απονομής βραβείων. 

Ένας Διεθνής Διαγωνισμός που πάλι φέτος είναι έντονα προσανατολισμένος στις επιχειρηματικές ευκαιρίες των παραγωγικών εταιριών.  

 

<<Δώστε τώρα στο ελαιόλαδό σας την αναγνώριση που του αξίζει.
Δηλώστε συμμετοχή στον αξιόπιστο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου EVO- IOOC, που διοργανώνεται για 3η χρονιά στην Ιταλία (14 έως 17 Μαΐου 2018)>>

 

Τα δείγματά σας θα υποβληθούν σε οργανοληπτική αξιολόγηση από τους σημαντικότερους διεθνής γευσιγνώστες ελαιολάδου, από διάφορες χώρες, με επικεφαλής τον καταξιωμένο και παγκόσμιας αναγνώρισης Panel Leader, Antonio G. Lauro.
Με την συμμετοχή σας στον EVO-IOOC , το ελαιόλαδό σας θα καταχωρηθεί στον ειδικό οδηγό ελαιολάδου "EVO IOOC Buyers Guide" που θα αποσταλεί σε αγοραστές αλλά και θα διανεμηθεί σε εκθέσεις και άλλες διεθνείς εκδηλώσεις.
Ενισχύστε το κύρος του brand σας στην παγκόσμια αγορά μέσα από ένα βραβείο στον διεθνούς εμβέλειας EVO- IOOC , και παράλληλα δώστε στο ελαιόλαδό σας μοναδικά εμπορικά πλεονεκτήματα.
Είστε παραγωγός ΠΟΠ, ΠΓΕ ελαιολάδου? Έχουν προβλεφθεί ειδικά βραβεία για αυτές τις ιδιαίτερες κατηγορίες.
Είστε παραγωγός Βιολογικού ελαιολάδου? Έχουν προβλεφθεί ειδικά βραβεία για αυτές τις ιδιαίτερες κατηγορίες.
Είστε παραγωγός Βlend ελαιολάδου? Έχουν προβλεφθεί ειδικά βραβεία για αυτές τις ιδιαίτερες κατηγορίες.
Είστε παραγωγός Μονοποικιλιακού ελαιολάδου? Έχουν προβλεφθεί ειδικά βραβεία για αυτές τις ιδιαίτερες κατηγορίες.
Τα καλύτερα στο TOP 10 !! Στον EVO- IOOC έχουμε προβλέψει και την ειδική διάκριση TOP10 για τα καλύτερα ελαιόλαδα του διαγωνισμού, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Δηλώστε συμμετοχή σήμερα!!!
Διεκδικήστε μια καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των ελαιολάδων υψηλής ποιότητας! Με την βράβευση σας στο διαγωνισμό EVO IOOC μπορείτε να αποσπάσετε έως και 9 βαθμούς για την κατάταξή σας στον «Παγκόσμιο οδηγό των καλύτερων Ελαιολάδων (World Ranking Extra Virgin Olive Oil).

Συμμετοχή στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου EVO-IOOC 2018